Japanse tuinen

Leuk dat u interesse heeft voor een Japanse tuin. Wij kunnen uw wens om een Japanse tuin aan te leggen realiseren van ontwerp tot aanleg.

Hierbij gaan wij te werk volgens een stappenplan. Als eerste maken wij graag vrijblijvend een afspraak. Dit kan  bij u in de tuin of bij ons op kantoor voor het bespreken van de mogelijkheden en het inventariseren van uw wensen.

Vervolgens kunnen wij voor u een schetsontwerp maken waarin wij zoveel mogelijk uw wensen en eisen verwerken. Naar aanleiding van dit schetsontwerp volgt een gesprek waarin het ontwerp wordt besproken en eventueel aanpassingen worden doorgenomen.

De aanpassingen worden verwerkt in een definitief ontwerp. Hiernaast maken wij een lijst van de benodigde materialen en beplanting en een offerte voor de complete aanleg van uw Japanse tuin.

Uw Japanse tuin kunnen wij compleet conform offerte voor u aanleggen zodat u  jarenlang volop zorgenloos kunt genieten van uw Japanse tuin.

Uiteraard kunt er voor kiezen om, met behulp van het ontwerp, materiaallijst en beplantingslijst, uw tuin zelf aan te leggen. Ook hierbij kunnen wij u bijstaan en adviseren. 


Japanse tuinen kunnen we in grote lijnen in vijf categorieën indelen.                  

Theetuin ( roij )

Zen - tuin

Kare-san-sui-tuin

Teien

Kaiyu-shiki-teien

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
 
Naam
Telefoonnummer
Antispam controle
vijf + vijf =

Contact

SONO Japanse Tuinen b.v.
Dorpsstraat 147a
6871 AG  RENKUM 

Tel: 0317 - 310044

email: info@sonotuinen.nl       

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Renkum

Copyright © 2014. All Rights Reserved.